Ei musta ehkä olis pitään mitään suosittua blogia, kun vähänkin on kiireisempää, niin ei muka ole aikaa kirjoitella pätkiä. Tosin tämän hiljaisuuden aikana olemme T:n kanssa olleet evakossa mökillä ilman nettiä, sillä aloitimme kotona remontin. Tästä aion tehdä erilisen postauksen, sillä kaikenlaista sattui remontin aikana, molempien hermoja on kyllä koeteltu oikein urakalla. Kyllä tollanen joko vahvistaa tai heikentää parisuhdetta, meillä se on vahvistanut :) 

Mutta tänään oli pitkästä aikaa päivä, jolloin tein koko päivän muita asioita, kuin remonttiin liittyviä. Eli kävin veljeni kanssa Fitness Expossa katselemassa messujen meininkiä sekä veljen kanssa vielä pikashoppailulla Jumbossa. Ihanan relaksoivaa!! 

Fitness expo ei ihan yltänyt odotuksiin, pelkät messut + messulavan tapahtumat oli kivoja mutta varsinaisiin kilpailuihin olisi pitänyt ostaa liput, jotka kustansivat mielestäni hieman liikaa. Mutta melkoisen nipun motivaatiota treeneihin ainakin sain, jos ei mitään muuta jäänyt käteen. Niin ja tapasinhan mä pitkästä aikaa erään yliopistokaverini, joka on muuttanut Helsinkiin. Alla iltalehden sivuilta lainattu kuva Fitnessmalli kandidaateista

Täytyy vielä loppuun mainita ihanasta ruuasta, jota kävimme nauttimassa Flamingossa ravintola Parilla steak housessa. Pre-alkupalaksi tuotiin leipää, oliiveja sekä jonkinlaista yrttilevitettä. "Oikeaksi" alkupalaksi otimme vielä annoksen siipiä jaettavaksi. Jo alkupalat olivat erinomaisia ja en malttanut odottaa pääruokaa. Tilasin BBQ kanaa (kanan rintafilettä, risottoa, marinoitua tomaattia, fetaa, rucolaa ja basilika-limeöljyä), pyysin annoksen vähähiilihydraattisena eli vaihdoin tarjolla olleen risoton lämpimiin kasviksiin. Ja turhaan en odottanut, ruoka oli todella todella maistuvaa. Hinta-laatusuhde Parillassa oli kohdallaan, joten sinne aion viedä T:n syömään, kun seuraavan kerran ulos suuntamme syömään. Tämä saattaa olla jo heti huomenna, sillä keittiömme näyttää tällä hetkellä tältä: