Jotkut olette varmaan ihmetelleet, miksi nettisivustoni osoite on niin erikoinen. Kyseinen nimirimpsu on nimittäin ranskaa, ja ennen kuin kerron mitä se tarkoittaa, haluan kertoa miksi se on juuri ranskaksi.

Simppeli syy sille on se, että rakastan ranskan kieltä. Aloitin lukemaan sitä pitkänä jo ala-asteella, ja olen jatkanut sitä siitä asti aina nykypäiviin saakka. Puhun nykyään aika sujuvaa ranskaa jo, ja sydämeni halajaa yhä uudestaan ja uudestaan takaisin Ranskan maille. Olen ollut noin tusinan verran kertoja siellä, ja nähnyt vähän ympäri maata pieniä kaupunkeja ja kauniita rantoja. Pariisi on ehdoton suosikkini, ja olen siellä ollutkin ehdottomasti eniten.

Entre 2 Mondes tarkoittaa "kahden maailman välissä", ja se kuvastaa mielestäni hyvin nykyistä tilannettani. Koen itseni puoliksi ranskalaiseksi ja puoliksi suomalaiseksi. Tällä hetkellä asun Turussa, ihan täällä koti Suomessa, mutta aikeenani on kyllä muuttaa Ranskaan jossakin vaiheessa. Viihdyn kyllä hyvin molemmissa maissa, mutta vaihtelu aina virkistää. Olenkin varmaan lopun elämääni jommassa kummassa näistä maista.

Tässäpä siis selitys tälle oudolta kuullostavalle blogin osoitteelle. Se tuli vaan heti mieleen kun piti joku osoite tälle sivustolle valita, ja täten päädyin sitten siihen!