nettideittailu nainenOlen nyt kokeillut nettideittailua parin kuukauden ajan tälläisten sivustojen kautta, ja täytyy sanoa että olen aivan äärimmäisen pettynyt siihen miten ne on oikeasti toiminut! Ehkä mussa on vain jotain vikaa, mutta en vaan ymmärrä miten en saa vastauksia tai viestejä kuin todella harvoin, vaikka mielestäni lähetän ihan järkeviä ja mukavia viestejä mukavan oloisille naisille.

En nyt oo pitänyt mitään tarkkaa kirjaa näistä, mutta voin sanoa että tässä on lähetetty ainakin 100 tai enemmänkin viestiä eri naisille, ja vastauksia on tullut vähemmän kuin sormia on kädessä. En tiedä pitäskö noita sitten jotenkin vaan ampua summamutikassa kaikille, kun tää kunnolisten viestien lähettäminen ja sopivien naisten valikointi ei tunnu oikein tehoavan. Oon yksille treffeille päässyt tänä aikana, joten ei voi sanoa että olisi oikein onnannut tää nettideittilu mulla. Tiedän kuitenkin pari miestä jolla se on toiminut, joten en halua vielä heittää hanskoja tiskiin, jonka takia pitääkin käyttää hieman aikaa ja katsoa mitä teen oikein väärin.

Nyt oon siis aika tarkoin tutkinut naisten profiileja, ja sitten lähettänyt viestejä vaan sellaisille, joiden kanssa mulla vaikuttaisi olevan jotain yhteistäkin. Kuitenkin tää on aika hidas prosessi, joten vähän mietin kyllä jos kannattaisi vaan paukuttaa menemään vähän sinne tai tänne viestejä, ja kattoo mitä tulee. Mut tuntuu kyllä et tosi moni muukin mies tekee näin, jolloin se koko prosessi on sitten aika vesittynyt. En tiedä, täytyy miettiä tätä.

Voihan se tietenkin olla myös, että mun profiilissa on sitten jotain vikaa. Ehkä kuvat on huonot, tai sitten kirjoittanut jotakin tyhmää sinne. Tai sitten en vaan tiedä miten tää toimii. Kuitenkin täytyy sanoa, että alkaa tää koko juttu jo jonkin verran vituttamaan. Ei tunnu tulosta tulevan, ja hiljaista on meikän kohdalla ollut.

Vai pitäskö sitä vaan sitten mennä tuonne ulos rannalle etsimään misuja? Puuhh... ei oikein huvittaisi